Dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas adalah berkaitan.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa Universiti Malaysia Kelantan (UMK) melalui Pusat Pengurusan Persekitaran, Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (CMeOSH) selaku Verifier akan mengadakan satu Kursus Pengenalan Kepada Pendedahan Bunyi Bising kepada semua Jawatankuasa program SOHELP DIY IPGKKB selaku Enabler. Butiran kursus adalah seperti ketetapan berikut:-

Tarikh : 05 Ogos 2021 (Khamis)
Masa : 10.00 Pagi – 11.00 Pagi
Tempat: Secara atas talian